Hyr en stuga 2

Sälen.

Hemfjällstangen

Våra stugor.

Alstigen

Vid de spårade motionsspåren i Hemfjällstangen ligger denna stuga för upp till 6 personer, med stora umgängesytor och modern inredning finner du allt du har tillgång till i det egna hemmet. Lindvallen och dess alpina utbud och Experiums äventyrsbad tar du dig via fjällvägen på ca 10 min. Som vasaloppsåkare bor du på fjället direkt ovanför vasaloppsstarten nere i Berga by och med de bästa tränings möjligheterna utan att behöva transportera dig fram och tillbaka med bil till skidspåret.Efter en lång dag på fjället kan du ta ett välförtjänt dopp i det vedeldade badkaret under bar stjärnhimmel eller bada bastu inne.

 

 

 

Snabbfakta

 

Yta: ca 70kvm

 

Bäddar: 6st

 

Sovrum: 2st

 

Bastu: Ja

 

Öppenspis: ja

 

Övrigt:

Vedeldad Badtunna

Priser.

Morvägen

Vid de spårade motionsspåren i Hemfjällstangen ligger denna stuga för upp till 6 personer, med stora umgängesytor ochstort kök finner du allt du har tillgång till i det egna hemmet. Lindvallen och dess alpina utbud och Experiums äventyrsbad tar du dig via fjällvägen på ca 10 min. Som vasaloppsåkare bor du på fjället direkt ovanför vasaloppsstarten nere i Berga by och med de bästa tränings möjligheterna utan att behöva transportera dig fram och tillbaka med bil till skidspåret.Efter en lång dag på fjället kan du ta ett välförtjänt bastu.

 

 

Snabbfakta

 

Yta: ca 100kvm

 

Bäddar: 6st(10)

 

Sovrum: 3st

 

Bastu: Ja

 

Öppenspis: ja

 

Priser.

Enstigen A och B

I direkt anslutning till stora skidpåfarten Sälenringen Hemfjällstangen ligger dessa stugor för upp till 8 pers, 4 bäddar per stuga, med stora umgängesytor och stort kök finner du allt du har tillgång till i det egna hemmet. Lindvallen och dess alpina utbud och Experiums äventyrsbad tar du dig via fjällvägen på ca 10 min. Som vasaloppsåkare bor du på fjället direkt ovanför vasaloppsstarten nere i Berga by och med de bästa tränings möjligheterna utan att behöva transportera dig fram och tillbaka med bil till skidspåret.

Priser.

 

 

Snabbfakta

 

Yta: ca 50kvm

 

Bäddar: 6st

 

Sovrum: 2st

 

Bastu: ja

 

Öppenspis: nej

 

I nedre Hemfjällstangen med närhet till både stora skidpåfarten Sälenringen samt motionsspåren ligger denna stuga för upp till 6 pers finner du allt du har tillgång till i det egna hemmet. Lindvallen och dess alpina utbud och Experiums äventyrsbad tar du dig via fjällvägen på ca 10 min. Som vasaloppsåkare bor du på fjället direkt ovanför vasaloppsstarten nere i Berga by och med de bästa tränings möjligheterna utan att behöva transportera dig fram och tillbaka med bil till skidspåret.

Alstigen 4

Priser.

Furustigen

Längst ner i området i Hemfjällstangen med närhet till både stora skidpåfarten Sälenringen samt motionsspåren ligger denna stuga för upp till 12pers. I detta välskötta hus finner du allt du har tillgång till i det egna hemmet. Lindvallen och dess alpina utbud och Experiums äventyrsbad tar du dig via fjällvägen på ca 10 min. Som vasaloppsåkare bor du på fjället direkt ovanför vasaloppsstarten nere i Berga by och med de bästa tränings möjligheterna utan att behöva transportera dig fram och tillbaka med bil till skidspåret. Fullutrustad med både Bastu och vallarbod

 

 

Snabbfakta

 

Yta: ca 80kvm

 

Bäddar: 8+2

 

Sovrum: 3st+1

 

Bastu: Ja

 

Öppenspis: ja

 

Priser.

 

 

Snabbfakta

Stuga A

Yta: ca 47kvm

Bäddar: 4 (3+1)st

Sovrum: 2st

 

Stuga B

Yta: ca 41kvm

Bäddar: 4st

Sovrum: 0st

(våningssängar i umgängesrum)

Öppenspis: ja

 

 

Nyheter.

Bokningar av fastighetstjänster för våren/sommaren 2017 är i full gång, sänd oss ett e-mail här med din förfrågan.

 

"Hos oss kan du utnyttja Rot avdrag"

 

 

Länkar